Серія вебінарів від Clarivate у червні-липні 2023 року

Друк
Опубліковано: Четвер, 15 червня 2023 Автор: Юлія Антоненко

clarivate wos

Шановні колеги! 


Запрошуємо на вебінари від Clarivate у червні-липні 2023 року.


Тема:  Складнощі з якими стикаються науковці при роботі з ресурсами Clarivate та іхне вирішення.

Тези:  На вебінарі розглянемо найчастіші запити які виникають у користувачів, щодо реєстрації, продовження, відкриття повного доступу, збереження результатів, створення персонального кабінету, його налаштування, корегування публікацій у авторському профілі, метрик та показників, перевірки індексації видання тощо. Відповіді на питання з реєстраційних анкет

Дата проведення: 22 червня 2023

Час 10:15–11:15

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_f7TDlbaQSUeBj-6FJQJMAw 

Тема: Критерії та процедура відбору матеріалів до Web of Science Core Collection

Тези:  На спеціалізованому вебінарі для редакцій та редакторів журналів про правила відбору Журналів, Матеріалів Конференцій та Монографій до Web of Science Core Collection. Реєстрація та робота з видавничим порталом. Перевірка цитування журналу. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет

Дата проведення: 29 червня 2023

Час 10:15–11:15
Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_irM8vdKFRtigEqnFgf0YoQ

Тема:  Journal Citation Reports™  2023

Тези: Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися про цьогорічне оновлення Journal Citation Reports (JCR)™. Починаючи з цього року, імпакт-фактор журналу (JIF)™ відображається для усіх журналів, що індексуються в Web of Science Core Collection™, включно з колекцією Arts and Humanities Citation Index з гуманітарні науки та мистецтво (AHCI)™ і мультидисциплінарною колекцією Emerging Sources Citation Index (ESCI)™. 
На вебінарі обговоримо як можна використовувати профілі журналів для ухвалення, заснованих на даних рішень у сучасному ландшафті наукових публікацій, який розвивається, незалежно від того, чи подаєте ви свій перший рукопис, чи керуєте бібліотечними фондами. Дізнаємося про широкий спектр метрик журналу, включно з JIF, доступних у профілях JCR, а також про описову інформацію про відкритий доступ і авторів. Обговоримо інтеграцію JCR з іншими продуктами Clarivate, включно з Web of Science та про інтеграцію журнальних метрик у ваші системи за допомогою Journals API.

Дата проведення: 4 липня 2023

Час 10:15–11:15

Реєстрація:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_-eLQN8A8RBedf_pzrRXbKQ


 
Copyright © 1998-2015 Серія вебінарів від Clarivate у червні-липні 2023 року - Радіоастрономічний інститут НАН України. All Rights Reserved.
Contact to administrator