Серія безкоштовних вебінарів від компанії Clarivate у вересні 2021 р.

Print
Published on Thursday, 02 September 2021 Written by Юлія Антоненко

clarivate wos

Шановні колеги!  

Запрошуємо на вересневі вебінари від Clarivate українською, безкоштовно, тривалість кожного заходу одна година у Webex.

Слухачі, які були присутні більше 90 % основного часу вебінару, протягом трьох робочих днів отримують сертифікат учасника. Реєстрацію на вебінари – відкрито, перейдіть за посиланням, натисніть Register, заповніть анкету, не забувайте поділитися інформацією з колегами. Зважайте, що Webex не підтримує операційну систему XP.
 

7 вересня 2021
Тема: Нові дані, метрики та інтерфейс у Journal Citation Reports
Тези: 30 червня 2021 оновився Journal Citation Reports: аналітичний інструмент на основі даних Web of Science Core Collection в якому можна детально проаналізувати видання для яких розраховується імпакт фактор Journal Impact Factor (JIF). На повторі липневого вебінару розглянемо новий інтерфейс програми, основні показники, які можна визначити для видання, чому не розраховується імпакт фактор для суто гуманітарних видань, що показує нова метрика Journal Citation Indicator (JCI), яку інформацію можемо отримати, як її зберегти. Як застосувати інструмент для підбору та оцінки видання для публікації власних результатів та для формування стратегії розвитку видання. І звісно про вартість публікації та де друкуватися безкоштовно. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3iEPMod
16:15–17:15   https://bit.ly/2VKJQkP


8 вересня 2021
Тема: Швидке і коректне оформлення публікації з EndNote
Тези: Структура статті. Формати пристатейної бібліографії. Зразки оформлення публікації. Можливості і функції референс-менеджера EndNote. Покрокова інструкція для початківців. Створення аккаунту, наповнення бібліотеки через імпорт записів з Web of Science, сайтів журналів, онлайн бібліотек, Google Scholar, додавання записів вручну. бібліотеки, створення та впорядкування каталогу, спільний доступ до даних, використання у науковій роботі та освітньому процесі. Оформлення та переоформлення статті за форматом обраного видання за допомогою Cite While You Write™. Корегування тексту, додавання/видалення посилань, версія рукопису для подання до видання. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3iETkXO
16:15–17:15   https://bit.ly/3lSfHeh


9 вересня 2021
Тема: Нові та старі можливості Web of Science Core Collection
Тези: Часто у школі перший твір вересня був «Як я провів літо». За аналогією перший вебінар нового навчального року буде про класичні і нові, зокрема ті що з’явилися літом функції Web of Science Core Collection. Які можливості у даної бази для науковця, викладача та адміністратора? Де знайти ключову літературу за своєю темою? Де знайти партнера або рецензента? Які установи та науковці є лідерами за даним напрямом? Як з ними зв’язатися? Які теми виносити на семінарські заняття та колоквіуми? Які теми курсових можуть бути? З чого починати роботу над курсовими роботами? Які видання спеціалізуються на даній темі? Які установи фінансували такі дослідження? Як знайти відповіді на ці питання за допомогою базового пошуку з використанням операторів пошуку та символів скорочення. Як виділити найцитованіші роботи останніх років? Як зберегти та поділитися з колегами найцікавішими даними? Як проаналізувати вибірку документів? Чи варто боятися індексу Гірша і про що говорить цитованість публікації. Окремо про нові функції, що з’явилися останнім часом. А також відповіді на питання з ваших реєстраційних анкет.
Реєстрація:
10:15–11:15   https://bit.ly/3iEoU7R
16:15–17:15   https://bit.ly/3jNua8z


Протягом року чекаємо вас на щомісячній серії «Clarivate науковцям або місце зустрічі змінити неможна». Кожного другого четверга місяця о 16:15 гарантовано буде вебінар українською. Також з можливістю отримати сертифікати. Реєстрація на всі вебінари відкрито, а теми буде оголошено за місяць.

14 жовтня 2021https://bit.ly/3hYu3FX
11 листопада 2021https://bit.ly/35u3DGW
9 грудня 2021https://bit.ly/38v8WrB  


Записи вебінарів українською на ютьюб каналі https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg


Copyright © 1998-2015 Серія безкоштовних вебінарів від компанії Clarivate у вересні 2021 р. - Institute of Radio Astronomy of NASU. All Rights Reserved.
Contact to administrator