Серія вебінарів: “Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців”

Print
Published on Wednesday, 15 September 2021 Written by Юлія Антоненко
dnvb
Державна науково-технічна бібліотека України запрошує долучитись до серії вебінарів та майстер-класів на тему: “Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців”, які відбудуться за підтримки Міністерства освіти і науки України у співпраці з ORCID.

Вебінари відбудуться: 29 вересня, 01 жовтня, 04 жовтня 2021 року.

Серія вебінарів  присвячена питанням використання постійних ідентифікаторів ORCID для ідентифікації науковців та установ, поєднання та покращення відшукуваності  наукового доробку. Мова також піде про Національну електронну науково-інформаційну систему (URIS) (Ukrainian Research Information System), так як вона пов’язана із постійними ідентифікаторами.

Для участі у серії вебінарів усім бажаючим необхідно зареєструватися, перейшовши за відповідним посиланням. Реєстрація учасника на серію вебінарів за посиланням: https://dntb.gov.ua/form

Кожен зареєстрований учасник отримає сповіщення на електронну скриньку. Учасники матимуть можливість поставити питання спікерам та взяти участь в обговоренні. 

На вебінарах будуть розглянуті теми:

Тема 1: “Постійні ідентифікатори та переваги їх використання для дослідників, установ та дослідницької інфраструктури. Про проєкт створення Національної електронної науково-інформаційної системи URIS (Ukrainian Research Information System). Переваги використання ORCID для науковців та установ”
Тема 2: "Початок роботи з профілем науковця в ORCID (майстер-клас)”
Тема 3: “Інтеграція наукових робіт дослідника в ORCID (майстер-клас)”

З детальною програмою вебінарів можна ознайомитись за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1rKO3sUVEb6fUaEUP19Aa4pkmPOqSvTSrzGtDgm1DWsk/edit

 


 

Copyright © 1998-2015 Серія вебінарів: “Використання постійних ідентифікаторів учених та установ, їх роль у науковій екосистемі. Інструменти ORCID для науковців” - Institute of Radio Astronomy of NASU. All Rights Reserved.
Contact to administrator