Конкурс статей та наукових зображень «WikiScience Contest 2019»

Print
Published on Tuesday, 05 November 2019 Written by Юлія Антоненко

wiki2        wiki

Шановні колеги!

Протягом листопада, до 30.11 включно, в українській Вікіпедії проходить конкурс статей та наукових зображень «WikiScience Contest 2019». Мета конкурсу — популяризація наукових знань через статті у Вікіпедії, наповнення онлайн-енциклопедії якісними статтями з різних галузей науки та зображеннями для ілюстрації наукових процесів, явищ та об'єктів.

Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі. Для цього потрібно створити нову чи поліпшити вже наявну статтю, присвячену одній із трьох галузей знань: археології, біології  та фізики, або завантажити фотографії, що документують світ науки. Це можуть бути зображення, що показують об'єкти та ефекти досліджень, вчених під час роботи чи їх дослідницьке обладнання у 7 номінаціях: «Мікроскопія», «Нефотографічні зображення», «Люди в науці», «Загальна категорія», «Живі організми», «Астрономія», «Колажі».
Створені в рамках конкурсу статті будуть оцінюватися фаховим журі. Автори, що наберуть найбільшу кількість балів отримають подарунки та сувеніри.
Запрошуємо Вас та Ваших колег взяти участь у конкурсі і таким чином сприяти популяризації науки та кращому представленню результатів досліджень українських науковців онлайн у найбільшій енциклопедії світу та України! 

Корисні посилання:
Сторінка конкурсу: https://w.wiki/BBD
Сторінка на Фейсбуці: https://www.facebook.com/WikiScienceContestUA
Прес-реліз у блозі ГО “Вікімедіа Україна”: https://wikimediaukraine.wordpress.com/2019/10/30/wikiscience-2019/


| Forgot your password? | Forgot your username? | Create an account |
Copyright © 1998-2015 Конкурс статей та наукових зображень «WikiScience Contest 2019» - Institute of Radio Astronomy of NASU. All Rights Reserved.
Contact to administrator