Конкурс на отримання грантів для візитів молодих науковців НАН України на місячний термін до Польщі з метою стажування в науково-дослідних установах Польської академії наук

Друк
Опубліковано: П'ятниця, 24 січня 2020 Автор: Юлія Антоненко

pan1

Згідно з Протоколом до Угоди про наукове співробітництво між Польською академією наук (ПАН) і Національною академією наук (НАН) України на 2018 – 2020 роки у поточному році ПАН прийме у своїх науково-дослідних інститутах молодих вчених установ НАН України (до 35 років) для проходження стажування з усіх галузей наук.

Охочі взяти участь у конкурсі мають надати коротку наукову біографію (CV) англійською та українською мовами за формою, яка розміщена на сайті НАН України за посиланням : Curriculum Vitae

CV разом із супровідним листом необхідно подати до Відділу міжнародних зв’язків НАН України не пізніше 20 лютого 2020 року на адресу:  01601 МСП, Україна, Київ 30, вул. Володимирська, 54, Президія Національної академії наук України, Відділ міжнародних зв’язків НАН України. 

 Більш детальна інформація за посиланням : Конкурс


 

Copyright © 1998-2015 Конкурс на отримання грантів для візитів молодих науковців НАН України на місячний термін до Польщі з метою стажування в науково-дослідних установах Польської академії наук - Радіоастрономічний інститут НАН України. All Rights Reserved.
Contact to administrator